Adverteren op TriathlonKalender.nl

Triathlon is een sterk groeiende sport, wat zich resulteert is steeds sneller uitverkocht evenementen in Nederland, België en daarbuiten. TriathlonKalender.nl voorziet in de behoeft om 1 compleet overzicht voor Nederland en België waar alle triathlon, duathlon en andere multisport evenementen te vinden zijn. Het maakt niet uit onder welke vlag (NTB of zelfstandig) ze georganiseerd worden. Alle triathlon, duathlon en andere multisport evenementen vind je op TriathlonKalender.nl

In Nederland zijn ongeveer 7.500 sporters aangesloten bij de NTB, de Nederlandse Triatlon Bond. Jaarlijkse worden er circa 130-150 triathlon, duathlon en zwemloop evenementen georganiseerd in Nederland en naar schatting doen hier meer dan 15.000 sporters met een daglicentie, triatleten en duatleten aan mee. Onze doelgroep in Nederland ruim 20.000 actieve sporters, triatleten en duatleten. In België zijn er ongeveer 4.500 sporters aangesloten bij de VTDL, de Vlaamse Triatlon en Duatlon Liga. Met een totaal van circa 66 evenementen in België is onze doelgroep naar schatting 10.000 triatleten en duatleten. Totaal brengt dat de doelgroep op ruim 30.000 multisporters die actief zoeken naar triathlon, duathlon en andere multisport evenementen om aan deel te nemen.

In 2018 bezochten ruim 100.000 unieke bezoekers TriathlonKalender.nl en in 2019 hopen we dit aantal verder uit te mogen bouwen.  Het streven blijft dat TriathlonKalender het (Nederlandstalige) platform wordt wat elke startende, beginnende en ervaren triatleet kent en meerdere keren per jaar bezoekt op zoek evenementen.

Interesse? Vraag naar de mogelijkheden:

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Organisatie of vereniging

Onderwerp

Uw bericht

Mis niets en volgs ons: