Boerekreektriatlon St-Laureins 2018

Mei, 2018

Zo20MeialldayBoerekreektriatlon St-Laureins 2018Afstand:8ste Triathlon (Sprint),Jeugd Afstanden,Mini Triathlon,Trio 8ste TriathlonType:Multisport,Team Competities Traithlon,Triathlon,VrouwentriathlonLand:BelgieProvincie:(BE) Oost-Vlaanderen

Hoe laat

Hele dag (Zondag)

Waar

Eeklo, Belgie

Meer

Details

De Boerekreek Triathlon

Ooit werd aan de Boerekreek in St-Laureins een van de eerste Belgische triatlons georganiseerd. Dat was in 1985 een organisatie van de gemeentelijkse sportraad.
 De Boerekreek Triathlon is één van de populairste triathlons in België en reeds aan zijn 32e editie toe.

Tijdens het pinksterweekend 2018 staat opnieuw een Triatlon Festival voor jong en oud, recreant en topper geprogrammeerd.

Zwemmen in de recreatieplas van het provinciale sportcentrum "De Boerekreek", fietsen door de uitgestrekte polders en lopen langs de Meetjeslandse kreken met alles gecentraliseerd op één locatie.

Met enkele honderden deelnemers is de Boerekreek Triathlon in St-Laureins altijd zeer populair bij jong en oud. Zorg dat je op tijd je startbewijs koopt, vanaf 24 december om 9u worden de inschrijvingen geopend.

Dit jaar zijn voor het eerst ook trio's mogelijk en een aparte "just for fun" formule. Een organisatie van Triatlon Team Meetjesland vzw ism. sportraad en het gemeentebestuur St-Laureins.

Er zijn verschillende afstanden van ironkids wedstrijden (vanaf 6 jaar), jeugdreeksen, super sprint (gesloten wedstrijden T3 series - 1e divisie) en sprint triatlon (non drafting).

Tot 20 mei aan de Boerekreek!

Triatlon Team Meetjesland vzw
www.smo-specialized.be

X
X