Home Events SLOWTriatlon® Gaastmeer

Date

12 09 20
Expired!

Time

All Day

SLOWTriatlon® Gaastmeer

SLOWTriatlon® is de gewone triatlon, maar dan SLOW, zodat elke sportieveling, jong en oud, dit legendarische evenement kan beleven.

Over dit evenement

Drie sporten op één dag. Zwemparcours in open water (De Grons), aansluitend fietsen en wandelen in en rond het Friese merengebied tusen Bolsward, IJlst en Workum. Alles lekker SLOW, in je eigen tempo. Met lokaal verzorgde lunch en BBQ(ook vegan). Het is dezelfde prestatie en afstand als bij de gewone triatlon, maar dan socialer, zonder competitie en minder belastend voor het lichaam. En…je wint altijd.

Vanuit de Randstad is het slechts 1,5 uur reizen. Neem je tentje mee en bewonder de sterrenhemel op een van de stilste en donkerste plekjes van Friesland. Beleef dit onvergetelijke moment.

Wat zijn de afstanden?

Een KWART triatlon (51.0 km) is 1000 meter zwemmen , dan 40 km. fietsen, dan 10 km. lopen.

Een ACHTSTE triatlon (25.5 km) is 500 meter zwemmen, dan 20 km. fietsen, dan 5 km. lopen.

Programma: Je zwemt tussen pakweg 10:00 u – 12:00 u; je fietst bijv. tussen 12:00 u – 15:00 u; ondertussen nuttig je je lunch (of je grijpt een lunchpakketje mee voor onderweg) tussen11:00 u -14:00 u; en je wandelt daarna, zeg tussen 14:00 u – 17:00 u. Doe alles vooral in je eigen tempo. Vanaf 17:00 tot ca.19:00 u drinks en BBQ en muziek. Daarna resten slechts de ondergaande zon, de sterrenhemel en de geluiden van de Koekoek, de Roerdomp of de Ransuil.

Deelnemersfee van € 42,50 is inclusief lunch, BBQ(meat or vega) en 2 consumpties. Of € 22,50 zonder catering.

Voor alle deelnemers is het incl. toilet- en douchegelegenheid, routebeschrijvingen, GPX-bestanden, parkeren en overtocht pontje(s). Er is gelegenheid tot kamperen voorafgaand aan of aansluitend op het evenement . Additioneel te boeken op https://campingplakje.nl/

Tags

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *