Home Events Tri Nijmegen

Date

05 06 21

Time

08:00 - 18:00

Cost

42,50-80

Tri Nijmegen

ADRES

TRI NIJMEGEN wordt georganiseerd bij de Spiegelwaal in Nijmegen-Lent. De adresgegevens:

Parmasingel, Nijmegen

AFSTANDEN

Zaterdag 5 juni 2021
Op zaterdag 5 juni staat de tweede editie van TRI NIJMEGEN op de kalender. Er kan deelgenomen worden aan de sprintafstand. TRI NIJMEGEN is een mooie uitdaging voor zowel de beginnende als de meer getrainde triatleet! De afstanden voor de sprintafstand zijn als volgt:

  • Sprint triathlon: 750 m zwemmen, 20 km fietsen, 5 km lopen

FACILITEITEN BIJ START/FINISH

Op het evenemententerrein nabij de iconische Waalbrug is gelegenheid om je om te kleden. Ook kun je hier terecht voor iets te eten en te drinken, is er een expo met verschillende topmerken uit de triathlonwereld en hebben jouw supporters perfect zicht op het parcours.

OPHALEN STARTBEWIJS

Jouw startbewijs haal je op de dag van het evenement op in de registratietent op het wedstrijdterrein. Je ontvangt hier van ons een pakket met alle benodigdheden. Wat precies? Dat vind je op deze pagina.

HUREN RACEFIETS

Heb je geen racefiets? Geen probleem!
Speciaal voor de deelnemers van TRI NIJMEGEN wordt er een kortingstarief aangeboden. Je kunt een racefiets huren door dit aan te geven bij je inschrijving voor  €45,00.

TEMPERATUUR

Wij houden de weersomstandigheden nauwlettend in de gaten en brengen updates uit via onze Facebookpagina en op deze website.

Tags