Home Events Triathlon Brabant

Date

26 09 21

Time

08:30 - 15:30
REGISTER

Triathlon Brabant

We gaan door!

Wij gaan er vanuit dat de Triathlon Brabant door kan gaan op zondag 27 september. Uiteraard is het nog afhankelijk van de dan geldende wet- en regelgeving. Op dit moment (6 juni 2020) is nog niet zeker of evenementen na 1 september door mogen, maar wij rekenen er wel op en de inschrijving blijft daarom geopend. De wedstrijd zal wat aangepast worden (rollende start), het parcours verlegd zodat anderhalve meter beter in acht genomen kan worden, maar we gaan door!

Volledig inschrijfgeld retour bij annulering vanwege COVID-19

Als we uiteindelijk geen toestemming krijgen, dan ontvang je het volledige inschrijfgeld retour! Als je zelf annuleert, gelden de reguliere annuleringsvoorwaarden. Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als ons en goed doortrainen de komende maanden. Het is natuurlijk super vet om dit jaar alsnog een startnummer op te kunnen spelden.

De eerste editie van Triathlon Brabant op zondag 29 september 2019 was een groot succes! Ruim 300 deelnemers stonden aan de start. Ondanks de mindere weersomstandigheden was het een prachtige wedstrijd. We hebben genoten van de geleverde strijd, het enthousiasme en van de complimenten achteraf. Voldoende reden voor ons om de tweede editie te gaan organiseren. Deze is gepland op zondag 27 september 2020. Noteer deze datum vast in je agenda en houd onze communicatie in de gaten voor de opening van de inschrijving. Zorg dat je er bij bent!

Tags

More Info

Read More