TRIATHLONACCESSOIRES.NL | WETSUIT TESTDAG ROSMALEN GROOTE WIELEN OPENWATER

Mei, 2018

Wo09Mei18:0021:00TRIATHLONACCESSOIRES.NL | WETSUIT TESTDAG ROSMALEN GROOTE WIELEN OPENWATERType:Wetsuit Testdag 2018Land:NederlandProvincie:(NL) Noord Brabant

Hoe laat

(Woensdag) 18:00 - 21:00

Waar

Rosmalen

Meer

Details

Wetsuit testdag georganiseerd door de grootste triathlonwinkel van de Benelux! Deze testdag vind plaats in het open water van de buitenplas De Groote Wielen in Rosmalen op 9 mei. Wij  hebben de meest populaire wetsuit testdagen door GRATIS TOEGANG, MEESTE TRIATHLON MERKEN, WETSUIT ADVIES, VRIJBLIJVENDE KEUZE! Stuur een email naar info@triathlonaccessoires.nl met uw NAW gegevens en sta automatisch ingeschreven voor deze informatieve wetsuit testdag!

Wilt u aanvoelen welk drijfvermogen het meest geschikt is voor uw zwempositie in het water of twijfelt u tussen het zwemcomfort wat afhankelijk is van de flexibiliteit van het neopreen? Onze zwem- en triathlonexperts staan klaar op deze dagen om u alle 'ins en outs' uit te leggen in combinatie met een maatadvies. 

Onze bekende merken Orca, Zone3, 2XU, Sailfish, BTTLNS, Blueseventy, Mako, Z3R0D zijn aanwezig met verschillende modellen en maten wetsuits. Zowel voor de beginnende zwemmer entry-level wetsuits als voor de gevorderde zwemmers high-end wetsuits. Het uitgangspunt is dat iedereen uitgebreid de tijd krijgt om wetsuits te testen in het zwemwater.

Locatie: Deltalaan Rosmalen Nederland

X
X