Home Events Weert Triathlon

Date

12 06 21 - 13 06 21

Time

All Day

Weert Triathlon

Sportfanaat of niet, het grootste sportspektakel van Weert wil je niet missen! Semi-professionele en recreatieve atleten, jong en oud, leggen tijdens het tweede weekend van juni prestaties af op de weg en in het water. De recreatieve triathleten staan voor zaterdag 12 juni 2021 op het programma. Zondag 13 juni zijn de nationale triathlonteams en de IRONKIDS aan de beurt. Fietsend, rennend en zwemmend, op een compact parcours, midden in de stad. De Stadstriathlon speelt zich af rondom het Bassin. Hier starten finishen de deelnemers. Vanaf mooie zichtlocaties langs het parcours en via grote schermen kun je de wedstrijden bekijken.

Zaterdag 12 juni 2021 – Recreanten

We beginnen de 12e editie van de Stadstriathlon Weert met de recreanten. Hier starten de age goup heren en dames aan de kwart triathlon. Honderden semi-professionele triathleten vanuit o.a. Nederland, België, Duitsland en nog vele andere, starten aan de sprint of kwart. In de middag is het de beurt aan de recreanten. De dag wordt afgesloten met een bomvol programma met o.a. de Nacht van de Triathlon en de Glowrun!

Zondag 13 juni 2021 – IRONKIDS en NTB

Heb je nog nooit een triathlon gedaan? Doe dan mee! Voor elke IRONKID wacht aan de finish een mooi certificaat, medaillon en T-shirt. Daarnaast is er voor elke leeftijdscategorie een podiumplaats voor de 1e plaats, 2e plaats en 3e plaats voor de jongens en meisjes. Een geweldig moment; you’re an IRONKID!

Als je in 2021 8 jaar wordt en je kunt zwemmen mag je al meedoen. Heb je geen helm? Dat is geen probleem, de organisatie zorgt voor veilige en goedgekeurde fietshelmen. Ook krijg je van de organisatie een chip die je na de finish weer moet inleveren. Deze chip registreert je wedstrijdtijden.
Wil je meedoen aan meer IRONKIDS wedstrijden? Kijk dan voor meer informatie op www.ironkidslimburg.nl.